Yalova’da saat 19.00 itibariyle, Anadolu Ajansı ve Anka Haber Ajansı’nın açıkladığı verilere göre Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı seçildiğini öğrenen Cumhur İttifakı seçmenleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’na akın etti. Erkenden başlayan kutlamalara, AK Parti bayrakları ve fişeklerle eşlik eden seçmenler, kutlamalarına akşam geç saatlere kadar devam ettiler.

Kutlamanın başlamasından saatler sonra Meydana gelen AK Parti’li vekiller Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferiyle ilgili halka konuşma yaptılar. ’Teşekkürler Yalova, Teşekkürler Türkiye’ ve Türkiye Kazandı’ ifadelerini kullanarak yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla da kutlamalar hakkında vatandaşları bilgilendirdiler.

Meliha Akyol seçim sonrası kutlamalarıyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Teşekkürler Yalova'm. Bu gurur, bu zafer hepimizin. Milletin Adamı Kazandı, tüm Türkiye kazandı. Şimdi vakit birlik ve beraberlik içinde ülkemiz için çalışma vakti.”ifadelerini kullandı.

Tuğba ALTIN/Haber

AK Parti’li vekillerden seçim sonrası kutlaması (5)AK Parti’li vekillerden seçim sonrası kutlaması (6)AK Parti’li vekillerden seçim sonrası kutlaması (4)AK Parti’li vekillerden seçim sonrası kutlaması (2)AK Parti’li vekillerden seçim sonrası kutlaması (1)

Editör: Rümeysa Şahin