GÖNÜLDER Başkanı Hacı Ömer Anlayışlı yaptığı açıklamada, “Ziyaret ettiğimiz tüm kişi ve kurumlar kampanyamıza destek sözü verdi. Hepsine şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bundan sonra da Suriye'deki insanlık dramı için, yardıma ihtiyacı olan bebek, çocuk ve yaşlılar ve tüm mazlumlar için destek ziyaretlerimiz  sürecek.

İnşallah Yalova'dan Suriye'ye 1 Tır İnsani yardım gönderme hedefimize ulaşacağız. Zenginiyle, fakiriyle bu çorbada bizim de bir tuzumuz olsun diyen,  duyarlı herkesi, bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz. Oradaki insanların durumunda biz de olabilirdik.

Yalova’lı Yardımseverler, yardımlarını Dörtyol' daki Hacı Kemal Fidan Camii altındaki depomuza bırakabilirler. 

En fazla ihtiyaç duyulan temel gıda malzemeleri; “un”, “şeker”, “pirinç”, “bulgur”,  “yağ”.

Kış yardımları kapsamındaki en acil ihtiyaçlar ise,  “Battaniye”, “Elektrikli ısıtıcı”, “Kadın iç çamaşır seti, “Çocuk iç çamaşır seti”, “Kadınlar için içlik, “Çocuklar için içlik”, “Kaban”, “Mont”, “Ayakkabı”, “Bot”, “Şapka”, “Bere”, “Eldiven” ve “Çorap”....

Bu kampanya kapsamında; 09.01.2012 Çarşamba günü  RDKM' de  Araştırmacı Yazar Ramazan KAYAN ve Sanatçı Mikail'in de katılacağı "İslam Kardeşliği ve Suriye" başlıklı bir gece düzenleyeceğiz. Bu etkinliğimize de tüm Yalova Halkını bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim