Yalova Bahçeşehir Koleji Müdür Yardımcısı Selahattin Güven’in okul arkadaşı olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Mustafa İsen, Çankaya Köşkü Yerleşkesi’ndeki makamında Yalova’dan gelen misafirlerini kabul etti.  Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Mustafa İsen ile Yalova’daki eğitim konuları ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.  Yalova Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar ve Ortaokul Müdür Yardımcısı Selahattin Güven, Kolejin akademik alanda 6 yılda 8 Türkiye Birinciliği’nden, sportif alanda da adlarını Türkiye’ye ve Dünya’ya duyurmasının haklı gururunu Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Mustafa İsen ile paylaştılar.  

Yalova’nın eğitim problemlerine değinen Mesut Acar, Selahattin Güven, Yalova’da açmayı planladıkları üniversite konusunda Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Mustafa İsen’den yardım alabileceklerinin sözünü aldılar.

Görüşme sonunda Bahçeşehir Koleji Müdür Yardımcısı Selahattin Güven okul arkadaşı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Mustafa İsen’i yeni doğan torunu için tebrik ederken, Yalova Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mesut ACAR, Yalova Bahçeşehir Amblemli plaket ve İznik Çinisi takdim etti.

Okul arkadaşı Selattin Güven’in ve Yalova Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar ziyaretinden oldukça memnun olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Mustafa İsen, Yalova’dan gelen misafirlerini Çankaya Köşkü Yerleşkesinden uğurladı.

 

Editör: TE Bilişim