ADD Yalova Şubesi Başkanı Taner Ozan, başlattıkları kampanyalarla öğrencilere giysi, kitap yardımlarının yanısıra öğrencilere etüt desteği de verdiklerini dile getirdi.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Yalova Şubesi Başkanı Taner Ozan, dernek olarak başlattıkları kampanya neticesinde Yalova’dan ve il dışından toplam 130 çocuğa maddi manevi destek sağladıklarını ifade etti. Yalova’da üniversite öğrencilerine de yönelik çalışmalar yaptıklarını söyleyen Ozan, “Yalova Üniversitesi öğrencilerine, şehit ve gazi yakını öğrencilere her akşam yemek veriyoruz. 23-24öğrenciye de derneğimizde3 Matematik, İngilizce ve Fizik dersleri veriyoruz. İmkanı olmayan öğrencilere bu imkanları tanıyoruz” ifadelerine yer verdi.
ADD’nin yaş ortalamasının yükseklerde olduğunu söyleyen Ozan, daha sonra şunları söyledi: “Bizim derneğimizin yaş ortalaması biraz yüksek. Biz bunu gençleştirmek istiyoruz. Geleceğimizde gençlerde olduğu için mümkün olduğu kadar gençlere, öğrencilere ve çocuklara imkan sağlamak istiyoruz. Geri dönüşleri bize çok güzel.  Üyelerimiz de artık aktifleşti. Platformu daha yeni kurduk. Platforma 14 tane aktif derneğimiz var. 2 tane yeni dernek başvurumuz var. Cumhuriyet Platformu’na da katkı artıyor.”

Editör: TE Bilişim