SGK Yalova il Müdürlüğü sosyal güvenlik anlamında halkın bilinçlendirilmesine yönelik eğitimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Ağaç Yaşken Eğilir Projesi'ni hayata geçiren kurum öğrencilerin eğitimine de ağırlık veriyor. Proje hakkında açıklamalar yapan SGK Yalova İl Müdürü Ali Gencer projenin özellikle öğrencileri hedef aldığını dile getirdi. Bu nedenle de okullarda eğitimlere başlandığını vurgulayan Gencer konuyla ilgili şu bilgileri verdi;

"Yalova Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü olarak Sosyal Güvenlik Kurum Başkanlığının başlatmış olduğu Sosyal Güvenlik bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında İl Müdürlüğü personelleri tarafından AKSA Endüstri Meslek Lisesinde Sosyal Güvenlik Bilinçlendirme semineri düzenlendi.

Kayıt dışı çalışmanın önüne geçmek ve gelecekteki işgücü potansiyelinin bilinçlenmesini sağlamak üzere kurum çalışanlarımızı Yalova genelindeki Meslek Liseleri ve Ticaret Liselerindeki öğrencilerimize Sosyal Güvenlikle alakalı hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, varsa yapılması gereken faaliyet ve çalışmalar konusunda bilgi almak amaçlanmıştır.

Bu kapsamda ilkini Taşköprü beldesinde bulunan AKSA Endüstri Meslek Lisesinde başlattığımız faaliyetlerimiz önümüzdeki günlerde Yalova genelindeki tüm meslek liselerimizde devam edecektir. Bu sebeple AKSA Endüstri Meslek Lisesinde Kurum çalışanı arkadaşlarımızı en iyi şekilde ağırlayan Okul Müdürümüz Hakkı Yılmaz ve Müdür Yardımcısı Murat Sözen’e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz"

Editör: TE Bilişim