Altınova Bülent Özyürük Çok Programlı Lisesi, 20’inci yılını kutladı. Okul bahçesinde yapılan törende okulun 2016-2017 mezunlarına diplomaları da verildi.Okulun 20. Yıl etkinliği ile diploma törenine; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Meclis üyesi Ali Koçal, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, İlçe Sağlık Grup Başkanı Özlem Kalak, İlçe Müftüsü Ahmet Büyükgül, SGK İlçe Müdürü Tuncay Metin, Altınova Halk Eğitim Müdürü Ahmet Kemal Hazır, Altınova Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ercan Gökkaya, ÇPL Okul müdürü Erdinç Bakkal, Okul Müdür Yardımcısı Aziz Bozok, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Okulun tarihçesi hakkında bilgi veren Okul Müdür Erdinç Bakkal, “Okulumuz, 1996-1997 eğitim-öğretim yılında Altınova Ç.P.A.L adıyla eğitime başlamıştır. Daha sonra İsviçre-Türk işadamları derneği ve hayırsever işadamı Bülent Özyürük’ün katkılarıyla yeni binası yapılmış ve 2000-2001 eğitim-öğretim yılından itibaren bu binada Bülent Özyürük Ç.P.A.L. adıyla eğitim-öğretim’e devam edilmiştir. Altınova’mızın en eski lisesi olarak ilçemize önemli hizmetler vermiştir. Gelecekte de ilçemizin eğitim-öğretim hayatına önemli katkılar yapmaya devam edecektir” dedi.
Okul Müdürü Bakkal’ın konuşmasının ardından 2016-2017 eğitim öğretim yılını ilk üç dereceyle bitiren öğrencilere Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar ve İlçe Müftüsü Ahmet Büyükgül tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Ardından okuldan mezun olan öğrencileri sınıf öğretmenleri Nagihan Kocatepe tarafından diplomaları verildi. Son olarak, 12. Sınıf öğrencileri, okulun filamasını 11. Sınıf öğrencilerine devretti. Etkinliğin son bölümünde ikramlar yapılırken, müzik eşliğinde öğrenciler gönüllerince eğlendiler.

Editör: TE Bilişim