Armutlu ilçesinde yapılacak olan Armutlu İmam Hatip Ortaokulu'nun temeli Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'nun da katıldığı bir törenle atıldı. 
Armutlu İlçesinde yapılacak olan ve 2017 yılında tamamlanması hedeflenen Armutlu İmam Hatip Ortaokulu'nun temeli atıldı. Törene Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Rıza Abay Armutlu Kaymakamı Bahadır Güneş, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr. Osman Ulukaya, Yalova Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ile çok sayıda davetli katıldı. Törenin açılışında bir konuşma yapan Yalova Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan yapılacak olan ortaokulun özellikleri hakkında protokol mensuplarına bilgiler verdi. Yalova Valisi Selim Cebiroğlu ise konuşmasında eğitimin önemine değindi. Cebiroğlu, "Eğitim çok önemli bir şeydir. Eğitim olmazsa bir milletin ilerlemesinden söz edilemez. Eğitimin verildiği yerlerde okullarımızdır. Eğitim yuvalarımızın sayısını ve buradaki eğitim şartlarının kalitesini ne derece arttırabilirsek verilen eğitimde o denli kaliteli olur. Geleceği emanet edeceğimiz yavrularımızın eğitim alacağı okullarımıza bugün bir yenisini daha ekliyoruz. İlimize hayırlı olsun" dedi. 
Ardından okunan Kuran-ı Kerim ve kesilen kurbanın eşliğinde temele ilk harcı koyan butona Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Rıza Abay, birlikte bastılar. 
Anaokulu ek hizmet binası da açıldı
Hayırsever vatandaş Refik Göral tarafından yaptırılan Vilayetler Birliği Hafize Sakız Anaokulu ek hizmet binası da hizmete sokuldu. Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve protokol mensuplarının katıldığı törenle açılan ek hizmet binasını yaptıran Hayırsever vatandaş Refik Göral'a ise Yalova Valisi Selim Cebiroğlu tarafından bir teşekkür plaketi sunuldu. 
Editör: TE Bilişim