10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kompozisyon yarışmasında, Atatürk'ü en iyi anlatarak dereceye giren öğrenciler düzenlenen törenle ödüllerini aldılar.
Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencileri belirledi. Yalova Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun'un katılımı ile gerçekleştirilen törende dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Yarışmada birinciliği Çınarcık Firuzan Kınal Ortaokulu öğrencisi Elanur Çetin, ikinciliği Altınova Tavşanlı Şehitlik Ortaokulu'ndan Ceyda Nur Bilgin ve üçüncülüğü ise Şehit Ahmet Uzun Ortaokulu'ndan Nur Dilara Sönmez elde etti.
Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Yalova Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun takdim etti. Öğrencileri kutlayan Tosun, "Atatürk'ü anlamak kadar onu doğru bir şekilde anlatabilmek de önemlidir. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz yarışmada öğrencilerimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü çok güzel bir şekilde anlatmışlar. Kendilerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi. 

Editör: TE Bilişim