Eğitime başladıkları günden itibaren çok yol kat ettiklerinin göstergesi olan "Aydınlığa İlk Adım" programında en iyiyi sunan Bahçeşehirli miniklerin coşkusu görülmeye değerdi.

Müzik öğretmenlerinin rehberliğinde hazırladıkları, hareket ve ritm yoluyla kendilerini ifade ettikleri şarkılarla ailelerine müzik ziyafeti sundular. Erken çocukluk dönemiyle birlikte öğrendikleri İngilizce ile “ Once Upon at Time “ isimli masal kahramanlarını canlandırdıkları şarkı ve skeçlerden oluşan müzikal tadında gösterilerini sundular. Jimnastik gösterilerini coşkuyla sergileyen Bahçeşehirli sportmen öğrenciler,  gösterilerinin sonunda ellerindeki ay – yıldız ve  Türk bayraklarıyla izleyenlerden coşkulu alkışlar aldılar.  Minik sahneledikleri Zeybek gösterisi ise  velilerin ve izlemeye gelen misafirlerin gönüllerini fethetti.

Yalova Bahçeşehir ve Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar, program sonunda Bahçeşehirli minik öğrenciler tarafından sahneye davet edildi, yaptığı konuşmada; bu programı  başarıyla sunan tüm öğrencilerle gurur duyduğunu belirtti ve Bahçeşehirli öğrencileri yetiştiren öğretmenleri sahneye davet ederek  teşekkürlerini bildirdi.

Editör: TE Bilişim