Törende Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a teşekkür eden Okul Müdürü İsmail Saraçoğlu; “Başkanımıza bugüne kadar farklı taleplerle gittik. Hiçbirinde bizleri kırmadı. Geçmiş yıllarda okulumuz öğrencilerinin kullanması için binamızın yan tarafından arazi istemiştik yardımcı olmuştu. Binamızın ihtiyaçları olduğunda yardımcı olmuştu. En son Halil İbrahim kardeşimiz için bir talepte bulunmuştuk sağolsun bugün o isteğimizi de gerçekleştirdi. Katkılarından dolayı Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a teşekkür ediyorum” dedi.

Yalova Belediyesi olarak eğitime hizmet etme adına çalışmaların devam edeceğini belirten Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, öğrencilere spor salonu müjdesi verdi. Okula spor salonu kazandırılması için İlgili kurumlarla görüşmelerin yapılacağını söyleyen Başkan Koçal; “Kurumlar arası görüşmelerde bulunacağız. Sonuç alacağımızı ümit ediyorum. Eğer olumlu bir gelişme kaydedemezsek bölgeye biz spor salonu yapacağız ve sizlerle müşterek kullanacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, Halil İbrahim Baltacı’ya akülü engelli arabası hediye etti. Daha modern ve rahat araca kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Halil İbrahim, okul bahçesinde aracına kavuşmanın mutluluğunu arkadaşlarıyla paylaştı. 

Editör: TE Bilişim