Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, ilçede bulunan okulları ziyaret ederek, okul toplantılarına başladı. Karabulut, Çiftlikköy ilçesinde  eğitimde sorunların tespit edilerek eğitim seviyesinin üst sıralara çıkarılmasının hedeflendiğini söyledi.
Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, ilçede bulunan okulları ziyaret ederek okul toplantıları yapmaya başladı. Karabulut, ilçe genelinde bulunan okullarda başlattığı toplantıların ilkini ise Sultaniye Mahallesi’nde bulunan Sultaniye Şehit Baçerettin Özgür İlköğretim Okulunda gerçekleştirdi. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, Okul Müdürü, öğretmenler okulun bağlı olduğu mahalle muhtarı, Okul Aile Birliği Başkanı, Okul Meclis Başkanı da katılım sağladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Beşir "Eğitimde Çiftlikköy’ün üst seviyelerde olması için gayret etiklerini, bunun için bakanlığın yaptığı desteğin büyük olduğunu,  hedefe ulaşmak için daha çok çalışacaklarını ve 15 Temmuz sonrası hep birlikte, birlik olarak hedefleri gerçekleştireceklerine inandıklarını" söyledi.
Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut,  "Bu eğitim ve öğretim yılında bütün okulları aynı şekilde gezeceklerini, çocukların seviyesini yükseltmek için ve kaliteyi artırmak için birlikte çalışıp birlikte karar vereceklerini” söyledi. Ülkenin zor günler geçirdiğini, terör örgütlerinin çeşitli eylemler yaptıklarını ama bunlara rağmen kamu hizmetlerinde hiç bir aksaklığa mahal vermeden çalışmlarını ve hizmetlerin devam ettiğini belirten Karabulut, "Ülkemize karşı sürekli şekilde terörist faaliyetler olmaktadır, ancak bunları birlik olarak bertaraf edebileceğiz. Öğretmenler öğrencilerimiz size emanet. Vatanını milletini seven bireyler olarak yetiştirmek önemli… Bu yüzden öğretmenlere büyük görevler düşüyor. 15 Temmuz’daki gibi duyarlı, özgüveni gelişmiş, demokratik anlayışı benimsemiş, çevresine faydalı, bireyler yetiştirmeliyiz" dedi.  Toplantıda  diğer katılımcılar da söz alarak duygu, düşünce ve önerilerini İlçe Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü’ne ilettiler.

Editör: TE Bilişim