Çiftlikköy’ün Sultaniye Mahallesi’nde bulunan Şehit Baçerettin Özgür İlk ve Ortaokulu’nda yapılan yeni eğitim yılı açılış törenine Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, İlçe Jandarma Komutanı Murat Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Murat Gülver, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Beşir, Çiftlikköy protokolü, vatandaşlar ve öğrenciler ve öğretmenler katıldı. 

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın mesajının okunmasıyla başlayan törende okul öğrencileri tarafından günün anlam ve önemine uygun şiirler okundu. Okula yeni başlayan minik öğrencilere hoş geldin hediyelerinin öğretmenler ve üst sınıf öğrencileri tarafından verilmesinin ardından Okul Müdürü Nazmi Karahasanoğlu tarafından bir konuşma yapıldı. Karahasanoğlu, “2014-2015 Eğitim Öğretim Yılına başlamanın coşku ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Sevgili çocuklarımız, aydınlık Türkiye’nin umut tohumları, okulunuza, evinize, yuvanıza hoş geldiniz” dedi. 

Okula katkı sağlayan sponsorlara teşekkür plaketlerini ise Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı Murat Şahin tarafından verildi. 

Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut da plaket töreninde yaptığı konuşmada, “Okulumuzdaki bu işbirliğinin diğer okullarımızda da olmasını arzu ediyorum. Devletimiz artık bütün imkanlarını eğitime seferber ediyor. Muhakkak hayırseverlerin de desteğine ihtiyacımız var. Katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Biliyorsunuz devletimizin okullarımıza yardımcı olmak isteyenlere bildiğiniz gibi önemli kolaylıkları var. Vatandaşlarımıza da buradan çağrı yapıyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim