Yalova Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Bilal Gökkır ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Öksüz, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı makamında ziyaret ettiler.
Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökkır ve Yardımcısı Prof. Dr. Öksüz’ün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Silpagar, Yalova Üniversitesi ile uyum içinde çalışmaya hazır olduklarını dile getirdi.
Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bilal Gökkır; ziyarette, üniversite ile yerel yönetimler işbirliğinin yanı sıra Çiftlikköy Belediyesi’nin hizmetleri konuşuldu. Rektör Gökkır, Yalova Üniversitesi çalışmaları hakkında Başkan Silpagar’a bilgi verdikten sonra ortak projelerde neler yapılabilineceği hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Rektör Gökkır kendisine başarılar diledi.
Başkan Silpagar ise Çiftlikköy’ün bir eğitim şehri olabileceği gibi bir kampus alanın bölgeye yakışacağı ve sinerji katacağını dile getirerek bu konuda gerekli istişareleri Rektör Vekili Gökkır ile gerçekleştirdi.

 

 

Editör: TE Bilişim