Çınarcık MYO'da çeşitli bölümlerde aldıkları eğitimi başarıyla tamamlayan 200 öğrenci düzenlenen törenle mezun oldu. Çınarcık İskele Meydanında düzenlenen törenin açılış konuşmasını Çınarcık MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Salih Battal yaptı. Öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyen Battal Meslek Yüksek Okulu'nun yapılmasına katkı sunan Çınarcık Kaymakamı Vekili Mehmet Kalyoncu ve Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’da teşekkür etti. 

Battal'ın ardından söz alan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu ise, "Bugün mezun olup ülkemizin çeşitli kademelerinde görevler üstleneceksiniz. Bu görevleriniz esnasında bu ülkenin ve halkımızın size duyduğu güveni hiç unutmayın. Bu bilinçle hizmet edin. Ailelerinizin ve size emeği geçen hocalarınızın gurur kaynağı olun" dedi. 

Çınarcık MYO 2013/2014 eğitim öğretim yılı okul birincisi ise Adalet Bölümü öğrencisi Tuğce Ürün oldu. Teşekkür belgesini Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu'nun elinden alan Ürün mezuniyet kütüğüne adını çaktı. Ardından mezun olan öğrenciler hep birlikte kep fırlatarak mezuniyet sevinci yaşadılar.
Mezuniyet töreni halk oyunları gösterileri ve yerel sanatçıların katıldığı konserle sona erdi. 

 

Editör: TE Bilişim