Yapılan teknik gezilere Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Suat Soydemir, Özel Güvenlik ve Koruma Programı Başkanı Öğr.Gör.Ülkü Tekgöz, Araştırmacı Ömer Kesici, Özel Güvenlik ve Koruma Programı Öğretim Görevlisi Bayram Karakurt ile Özel Güvenlik ve Koruma Programı 1.Sınıf öğrencileri katıldı.

Teknik Gezi kapsamında İDO’yu ziyaret eden öğrencilere “Güvenlik Sistem Cihazları ve Kullanımı ve dikkat edilmesi gereken hususlar" ile “Yolcu, ziyaretçi ve Personel ile Güvenlik Elemanları arasındaki iletişim” gibi konularda bilgiler verildi.

Öğrenciler teknik gezinin 2. kısmında ise Altınova Beşiktaş tersanesinde incelemede bulundular Beşiktaş Tersanesi Güvenlik Amiri Bülent Durgut tarafından öğrencilere tersanenin tanıtımı ve özel güvenlik konusunda sunum yapıldı. Sunum bitiminde öğrencilerin merak ettiği konularla ilgili sorduğu sorular Güvenlik Amiri tarafından cevaplandırıldı. Konuşmaların ardından tersanenin belirli yerleri gezilerek Özel Güvenlik konusunda saha incelemesi yapıldı.

 

 

Editör: TE Bilişim