Uzun yaz tatili boyunca çocukların teknolojiye esir düşerek bilgisayar başında vakit geçirmesinin önüne geçmek, bilgi ve kültür hazinelerini geliştirme imkanı sunan Çocuk Tiyatrosu, yaz boyunca mesai saatleri içerisinde çocukları bekliyor.

Okul öncesi döneminden başlamak üzere, 5-16 yaş grubuna hitap eden zengin kitap çeşitliliğiyle hizmetini sürdüren Çocuk Kütüphanesi’ne yaz döneminde de bütün çocukları beklediklerini belirten Çocuk Tiyatrosu ve Kütüphanesi birim sorumlusu Serap Ersoy, “ Masal kitapları başta olmak üzere; bilim, fıkra, bilmece, ansiklopedi, roman, serbest okuma ve yabancı dil kitaplarıyla hizmetini sürdüren Çocuk Kütüphanesi’nde çocuklar renkli bir atmosferde bilgilenmenin, öğrenmenin ve aynı zamanda öğrenerek eğlenmenin tadına varıyor” diye konuştu.

Evlerinde atıl durumda bulunan çocuk kitaplarının kütüphaneye bağışlanabileceğini ve kitap bağışlarını da kabul ettiklerini belirten Ersoy, “Yalovalılar evde okunmayan roman, hikaye, bilim, ansiklopedi türündeki çocuk kitaplarını kütüphanemize bağışlayabilirler” diye konuştu. Ersoy, okulların açılması ile birlikte Çocuk Kütüphanesi olarak yeni projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim