Yalova Belediyesi tarafından kurulan stantlarda çocuklar için birbirinden güzel etkinlikler düzenlendi. Açılan stantlarda Yalova Belediyesi’nin hazırladığı hikaye ve boyama kitapları çocuklara hediye edilirken pamuk şeker ve patlamış mısır da doyasıya eğlenmeye gelen çocuklara ikram edildi. Özel okulların da yer aldığı stantlarda okul yetkilileri çeşitli etkinlikler düzenleyerek çocukların eğlencesine katkıda bulundu.  Stantları tek tek gezen Belediye Başkanvekili Jülide Güner, stantlardaki çalışmalara katılarak çocukların sevinçlerine ortak oldu.

Başkanvekili Güner, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen şenliklerde, çocuklara ve ebeveynlere hitaben bir konuşma yaparak tüm çocukların bayramını kutladı. Yalova Mektebim Koleji’nin kortej yürüyüşü ile başlayan gösterilerde çeşitli okulların düzenlediği halk oyunları ve dans gösterileri büyük beğeni topladı.

Yalova Belediyesi’nin hazırladığı Çocuk Şenliği, animasyon gösterileri ve mobil sahnede düzenlen illüzyon gösterisi ile son buldu.  

Editör: TE Bilişim