Enerji Verimliği Haftası kapsamında Atatürk ilkokulu 4/İ sınıfında Enerji Ajanları Projesi anlatıldı. Yapılan sunumları dikkatle dinleyen öğrenciler bundan sonra Enerji Ajanı oldular. 
Enerji Verimliği Haftası Yalova'da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda Atatürk ilkokulu 4/İ sınıfına giden Yalova Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden Elektrik Mühendisi Atilla Yeğin, Elektrik Mühendisi Serap Yaralı, Şahinder Türk ve Fatih Özbek öğrencilere enerji ve enerjinin idareli kullanımı konularında bir takım sunumlar gerçekleştirdiler. Burada Enerji Ajanları adlı projeyi de çocuklara anlatan müdürlük yetkilileri enerjinin nasıl verimli ve idareli kullanılacağını da anlattılar. Sunumları can kulağı ile dinleyen öğrenciler müdürlük yetkilileri tarafından Enerji Ajanı ilan edildiler. Öğrenciler boşa yanan elektriği, gereksiz harcanan enerji kaynaklarını korumak adına bundan sonra okullarında ve evlerinde çalışmalar yapacaklar. Enerjinin boşa harcanmaması konusunda diğer öğrencilere de bilgi aktaracaklar. 
Sınıf öğretmenleri Dilek Yayık ile birlikte sunumları dinleyen öğrencilere bilgilendirme sonrasında müdürlük yetkililerinden bir de sürpriz vardı. Yalova Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden Elektrik Mühendisi Atilla Yeğin, Elektrik Mühendisi Serap Yaralı, Şahinder Türk ve Fatih Özbek yanlarında getirdikleri çikolataları çocuklara ikram ettiler. Sınıfa Enerji Verimliği Haftası nedeniyle bir de bayrak asıldı.
Editör: TE Bilişim