Yalova Genç Romanlar Derneği üyeleri, sosyal sorumluluk duygusu ile mahallelerinde bulunan ​Müfettiş Hamdi Girgin ilkokulunun duvarlarını boyadılar.
Halk arasında Roman Mahallesi olarak bilinen Bağlarbaşı Mahallesinde bir çok çalışmaya imza atan Yalova Genç Romanlar Derneği eğitime de tam destek veriyor. Bu kapsamda mahallede ağırlıklı olarak Roman öğrencilere eğitim veren Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulu'nun ihtiyaçlarına cevap vermek adına kolları sıvayan dernek üyeleri okulun duvarlarını boyadılar. Okul duvarlarını boyayarak eğitime destek veren Genç Romanlar Derneği'ne teşekkür eden okul yetkilileri ise, "Okulumuza her ihtiyaç duyduğumuzda desteklerini esirgemeyen Yalova Genc Romanlar derneği üyeleri okul duvarlarımızı boyuyor. Başta dernek başkanı Kerem Koyuncu, olmak üzere  Taner İnatlı ve derneğin en büyük destekçisi gönüllüsü değerli kardeşimiz Timuçin Biçer'e  öğrencilerimiz velilerimiz ve personelimiz adına teşekkür ediyorum" dedi. 
Genç Romanlar Derneği Başkanı Kerem Koyuncu ise, "Mahallemizde ki okulumuzun ihtiyaçlarına imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye çalışıyoruz. Okulun duvarlarının boyası ve sıvası dökülmüştü. Dernek olarak burasını boyama kararı aldık ve çalışmayı yaptık. Evlatlarımız için her türlü çalışmada bizde yer alacağız" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim