1 Nisan'da başlayıp 24 Ekim'de sona erecek proje kapsamında; gençler iyilik yapmayı hayat felsefesi haline getirerek, gencinden yaşlısına, sağlık sıkıntısı yaşayanlardan toplumun tüm kesimlerine ülkemiz genelinde yaşayan çok sayıda insana yardım elini uzatacak.

Çevre, halk sağlığı, güvenlik, eğitim, afet yardım, toplumun geliştirilmesi; çocuklara, yaşlılara ve ihtiyaç sahiplerine yardım gibi ana başlıklar üzerinden ilerleyecek proje, Türkiye genelinde hizmet veren gençlik merkezlerinde uygulanacak. 2013 yılında gerçekleştirilen proje kapsamında da binlerce genç, kimi zaman huzurevlerinde ilgi bekleyen yaşlıların çocukları, kimi zaman da sevgi evlerindeki miniklerin ağabeyleri, ablaları olmuştu. ‘İyilik sadece insana yapılmaz’ düşüncesinden yola çıkan gençler kimi zaman da sokak hayvanlarına ilişkin çeşitli projeler de üreterek, sosyal hayatta hayvan haklarına ilişkin dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Bu yıl da topluma yönelik onlarca gönüllülük projesinde yer almak isteyen gençlerin, 'iyilik ağacında bir dal' olabilmek için tek yapmaları gereken şey 'iyilik'. Gençler, herhangi bir yerde, herhangi bir zamanda yapacakları bir iyiliği, fotoğraf karesi eşliğinde duygu ve düşüncelerini de belirterek
"www.gencleriniyilikagaci.gsb.gov.tr" adresine yükleyecekler.

Ayrıca, gençler proje hakkında ayrıntılı bilgi almak için isterlerse Yalova Gençlik Merkezi’nden yararlanabilecek, isterlerse de projenin sosyal medya hesapları olan "www.facebook/GSBgencleriniyilikagaci", "www.twitter/GSB_iyilikagaci" adreslerinden ayrıntılı bilgi edinebilecekler.
Editör: TE Bilişim