Yalova Halk Eğitim Müdürlüğü yeni dönem kurs kayıtlarına başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Yalova Halk Eğitim Müdürü Sadrettin Doğan, "Gelen talepler doğrultusunda istenen her kursu açıyoruz" dedi.
Yalova Halk Eğitim Müdürlüğü geçtiğimiz yıl başarılı bir eğitim dönemi geçirdi. 2016/2017 eğitim öğretim döneminin de startını veren Halk Eğitim Müdürlüğü kurs kayıtlarına başladı. Her zaman açtıkları ve artık temel kurs olarak kabul edilen kursların yanısıra vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda da her kursu açabildiklerini belirten Doğan, "Yalova'nın tamamında merkezde, mahallelerimizin hepsinde oluşturduğumuz program çerçevesinde ve halkımızdan gelen talepler doğrultusunda kurslar açacağız. Bu yıl yine yabancı dil, bilgisayar, muhasebe, çiçekçilik, yemek, dikiş nakış, resim, enstürman, halk oyunları v.b. gibi kurslarımız devam edecektir, kurslara katılmak isteyen vatandaşlarımız bize ulaşabilirler. Kursların açılması için gerekli sayıya ulaşıldığı anda o kursu başlatıyoruz" dedi.

Halk eğitim kurslarının geçtiğimiz yıl oldukça büyük ilgi gördüğünü dile getiren Doğan aynı ilginin bu yılda devam edeceğine inandığını belirtti. 

Editör: TE Bilişim