Yalova'da eğitim ve öğretim alanına önemli bir ivme kazandırması beklenen Mektebim Koleji'nin yönetim kadrosu Sporium tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde Yalova Protokolü, siyasi parti temsilcileri ve STK temsilcileri ile bir araya geldi. Burada Mektebim koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kolko, "Bizim tek işimiz eğitim" dedi.
Türkiye genelindeki 30 kampüs, 80 okul ve 15 binin üzerinde öğrencisi ile eğitim alanında bir markaya dönüşen Mektebim Kolejleri Yalova'daki okulunun çalışmalarını tamamlayarak 2015/2016 eğitim öğretim yılını beklemeye başladı. Mektebim Koleji kurucuları ve yöneticilerinin katılımı ile Sporium Tesislerinde düzenlenen iftar yemeği ise Yalova protokolü, siyasi parti ve STK temsilcilerini bir araya getirdi. İftara katılanların oruçlarını açması sonrasında okul hakkında bilgi vermek adına kürsüye gelen Mektebim koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kolko, "Türkiye genelinde 30 mektebim kampüsü bulunmaktadır. Şimdilik sekiz ilde faaliyet gösteriyoruz ama bu sayı zaman içinde daha da artacaktır. Eğitim öğretim alanında Yalova’ya kalite getirdik, kalitemizi daha da artacağız. Öğrenci kadromuz bu yıl 15 bin civarındadır.  Yalova’ya özgü bir fiyat politikamız olacaktır ancak şunu söyleyeyim bizim tek amacımız var topluma çok değerli yetenekli ve kaliteli öğrenciler yetiştirmektir. Kente kazandırdığımız bu görkemli, çok amaçlı kullanıma uygun kampüsümüzün Yalova halkı tarafından benimsenmesi ve kabul edilmesi gurur verici bir olaydır. Bizler şu veya bu kurum  kuruluşun, onun bunun adamı değiliz. Herkese aynı mesafedeyiz. Mektebim koleji inanıyorum ki bundan sonra eğitim öğretime yatırım anlamında seviyemiz ve kalitemizden çok daha yükseklerde  bir formasyonla, nitelikli ve nicelikli kurumların faaliyet göstermesi bizleri de mutlu edecektir" diye konuştu.
Basın mensuplarıyla da bir araya gelerek sorularını yanıtlayan Kolko, "Bir özel okulu tercih etmek çocuğunuz için bir yaşam ve kültür tercih etmektir. Bu tercih ise çocuğunuzun gelecekteki hayatını doğrudan etkiler. Biz eğitim alanında kısa sürede çok mesafe kat ettik. Eğitimden kazandığımızı eğitime yatırdık. Bizim tek işimiz eğitim oldu. Yalova'ya yaptığımız ve mimarisi ile de ödül alan okulumuzda öğrencilerimize en iyi eğitimi vermeyi hedefliyoruz. Okulumuzda en iyi eğitim için ihtiyaç duyulan ortamı titizlikle hazırladık. Unutulmamalıdır ki iyi bir eğitim sadece iyi bir eğitim ortamında verilir. Sınıflarda teknolojinin pratikleri ile eğitimin ihtiyaçlarını bir araya getirdik. Öğrencilerimizi bin 500 saatlik sınavlarla destekleyeceğiz. Yine öğrenci koçluğu sistemini devreye sokacağız ki bu sistemi de önemsiyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim