Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 6 Aralık günü yapılacak Memurluk ve Şefliğe Yükselme Sınavı’nda memurlar ter dökecek. Eğitim-Bir Sen Yalova Şubesi de 6 Aralık günü yapılacak sınavda ildeki adayların daha başarılı olması için kurs düzenledi.
Eğitim-Bir Sen Yalova Şubesi Başkanı Uğur Hakan Tan, düzenledikleri kursun 1 ay sürdüğünü söyledi. Kursa 50 kişinin katıldığını belirten Tan, “Memurluk ve şeflik görevinde yükselme kursumuzu tamamladık. Bugün düzenlediğimiz deneme sınavıyla kursumuza katılanların sınavlara daha iyi motive olmasını amaçladık. Tabi kurslarımızı uzman arkadaşlar verdi. Uzman arkadaşlar sınavalar da çıkacak sorular hakkında detaylı olarak katılımcılara bilgi verdi. Ben sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum” diye konuştu.      
Eğitim-Bir Sen Yalova Şubesi olarak çeşitli çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Tan, şunları kaydetti: “Eğitim-Bir-Sen laf değil hizmet üretmeye devam ediyor. Tüm eğitim çalışanlarımız için gayret göstermeye devam edeceğiz. Bir yandan ilçelerdeki okulları ziyaret ederek öğretmen ve idarecilerimizin istek ve sıkıntılarını dinlerken diğer taraftan da bu gibi kurslar düzenlemeye devam edeceğiz.”
Editör: TE Bilişim