16 Nisan 2012-04 Jestbet Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 18 etkinlik ile Yalova il merkezi ve ilçelerde bulunan 11 meslek okulunda öğrencilere Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ve İŞKUR yetkililerince iş bulma yöntemleri, girişimcilik ve girişimcilik destekleri konusunda seminerler veriliyor.

MARKA yetkililerince yapılan sunumlarda öğrencilere girişimcilik ve girişimcilik destekleri hakkında bilgiler verilirken İŞKUR yetkililerince gerçekleştirilen sunumlarda mezuniyetin ardından yapılması gerekenler, iş arama yöntemleri, iş başvurularında sıkça yapılan hatalar anlatılmaktadır.

Bugüne kadar 6 meslek lisesinde gerçekleştirilen seminerlerle 350 öğrenciye ulaşıldığını kaydeden MARKA Genel Sekreteri Erkan Ayan, önümüzdeki hafta ilçelerde gerçekleştirilecek seminerlerle birlikte 11 meslek lisesinde 550’nin üzerinde öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Ayan, eğitim sistemimizde çok önemli bir misyonu bulunan meslek liselerine desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini ifade etti.

Editör: TE Bilişim