Yalova Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete 26 – 27 Kasım 2014 tarihlerinde Türkiye genelinde yapılan TEOG – 1 sınavında, 120 soruda 120 net yaparak 9 Türkiye Birinciliği elde etmesinin yanı sıra, 120 soruda 119 net yapan 12 öğrenciyi ve okuldaki 75 öğrencinin ise 120 soruda 111,61 net ortalamasını elde etmesinden dolayı Yalova Bahçeşehir Koleji’ni tebrik ziyaretinde bulundu.          

Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete'nin yanısıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ahmet Aydın ve Ali Tosun ile Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Cem Akıncı, TEOG-1 sınavında 9 Türkiye Birinciliği elde eden Yalova Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar’ı tebrik ettiler.  

Yalova Bahçeşehir 8. sınıf öğrencilerinin sınıflarına giderek tüm öğrencileri tebrik eden Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz Mete, bir süre öğrencilerle sohbet etti. Gelecek sınavda daha iyi sonuçlar beklediğini belirterek tüm öğrencilere başarılar dileyen Mete öğretmenleri de kutladı.

Yalova Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar, Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz Mete’nin okullarının başarısı nedeniyle yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken; "2014 TEOG-1 sınavındaki öğrencilerinin elde etmiş olduğu bu tarihi başarı ile birlikte Yalova’ya 7 yılda 17 Türkiye Birinciliği kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını, bu başarının mimarları olan öğrencilerine, onları sistemli bir şekilde yetiştiren öğretmenlerine ve desteklerinden dolayı velilerine teşekkür  ederim" dedi.

 

                

Editör: TE Bilişim