Yalova İl Millî Eğitim Müdürümüz Ali Tosun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ziyarete gelen öğrencilere temsili olarak koltuğunu devretti. İsmetpaşa Mazlum Palabıyık İlkokulu 4. sınıf öğrencisi İrem Nur Geçim ve Hasan Can Türkoğlu Müdürlük koltuğuna oturdu. 4. sınıf öğrencisi İrem Nur Geçim; “Vatanını, milletin, bayrağını seven çocuklar yetiştirmeliyiz. Yalova’yı eğitimde marka kent yapan eğitim camiamız yaptıklarıyla yetinmiyor, 2023 vizyonuyla çok daha büyük hedeflere kararlılıkla ilerliyor” dedi.

Tosun öğrencileri kabulünde yaptığı konuşmada; "Geleceğimizin teminatı siz çocuklarımızın, toplumun her alanındaki gelişimine öncülük edecek, kalpleri vatan, millet, bayrak sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir. Ülkemiz gelecekteki lider ülke konumuna sizlerin omuzlarında yükselerek ulaşacaktır. Bu hedefe ulaşmanız için Yalova İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak biz üzerimize düşen görevleri bugüne kadar layıkıyla yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bu bayramı bize emanet eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere çalışma arkadaşlarını rahmetle yad ediyoruz. Bizlere bırakılan emaneti onların koymuş olduğu çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmak için çalışıyoruz, hep birlikte çalışacağız. Çünkü inanıyoruz ki 21. yüzyılı Türkiye´nin yüzyılı yapma ve çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkmanın ancak ve ancak eğitimle mümkündür. Bu nedenle çok fazla çalışmamız gerekiyor” diye konuştu.

Öğrencilerin bayramını kutlayan Yalova Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, öğrencilerden sınıf arkadaşlarına, öğretmenlerine ve ailelerine selamını iletmelerini söyledi.

Editör: TE Bilişim