Yalova İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Çibir ile birlikte ziyaret ettiği 19 Temmuz İlkokulu’nda incelemelerde bulunarak, okulun eğitim ve öğretim durumu hakkında bilgi aldı.
Yalova İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun 19 Temmuz İlkokulunu ziyaret etti. Burada öğrencilerle de sohbet eden Tosun okul yöneticilerinden de yeni müfredatın uygulanması ve yapılan diğer çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Öğretmenlerin toplumun gelişmesi ve ilerlemesinde çok önemli payı olduğunu dile getiren Yalova İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, “Sizler bizim için önemlisiniz, değerlisiniz. Çünkü geleceğimiz sizinle şekillenecek. Sizler sayesinde başarıya ulaşmış olacağız. Her şeyi akademik başarıya endekslememeliyiz. Önemli olan iyi, erdemli ve değerleriyle bütünleşmiş nesiller yetiştirebilmek.” dedi.
Bu yıl güncellenen öğretim programında da özellikle yer verilen değerler eğitimine; sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler ile okuma etkinliğine hassasiyetle önem verilmesini isteyen Tosun, “Bu noktada hepimize önemli görevler düşmektedir. Toplumun mihenk taşları olan öğretmenlerimiz, toplumun önünde yer alarak nesillere yön vermelidir. Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her zaman ve her konuda yanınızdayız.” diye konuştu.
Öğretmenlerin taleplerini dinleyerek görüş alışverişinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, derslere iştirak ederek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerden bol bol kitap okumalarını istedi. İdareci ve öğretmenlere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Tosun, başarılı bir eğitim öğretim yılı temennisinde bulunarak okuldan ayrıldı.

 

Editör: TE Bilişim