Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'e yönelik düzenlediği 'Zeytin Dalı Harekatındaki Mehmetçiklere Yalova Zübeyde Hanım Anaokulu’ndaki minik öğrenciler "Komando Andı" ile mesaj gönderdi.
Yalova Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, Afrin’de görev yapan askerlere destek olmak amacıyla hep bir ağızdan komando andını okudular. Yaşları 3 ile 5 arasındaki öğrenciler öğretmenleri ve 2 jandarma komutanının eşliğinde Afrin’de görev yapan askerlere destek olmak amacıyla okul binasının önünde ellerinde zeytin dalları ve Türk bayrakları ile birlikte komando andı okudular. Çektikleri video ile Mehmetçiklere moral veren minik öğrenciler boyadıkları Türk bayraklarını Afrin’deki Mehmetçiklere gönderdiler.
Afrin operasyonunda görev alan Mehmetçiklerimize bir nebzede olsa moral vermek amacı ile böyle bir çalışma yaptıklarını belirten okul müdürü Hacer Varelci; “Canını hiçe sayarak Afrin'de savaşan Mehmetçiklere güç bulmaları için, minik öğrencilerimiz kendi elleriyle bayrak boyayıp komando marşını söylediler. Bayrak inmez, vatan bölünmez düsturuyla zeytin dalı harekatına desteklerini ortaya koydular. Vatan, Bayrak, Millet aşkıyla yetiştirdiğimiz öğrencilerimizle Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu hissetmeleri için öğrencilerimizle yapmış olduğumuz bu güzel çalışmayla Şanlı Askerlerimizin her daim duacılarıyız” ifadelerinde bulundu.

 

Editör: TE Bilişim