Yalova Emniyet Müdürü Hakan Fındık'ı makamında ziyaret eden Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencileri, Müdür Fındık'a çiçek sunarak görevinde başarılar dilediler.
Yalova Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Zübeyde Hanım Ortaokulu Müdürü Burak Bayhan ve öğrenciler Yalova Emniyet Müdürü Hakan Fındık'ı makamında ziyaret ettiler. Konuklarını kapıda karşılayan Turan miniklerin hediye ettiği çiçeği de kabul ederek minik konuklarına tek tek sarılıp teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti vurgulayan Fındık, "Çok zor günler geçirdiğimiz şu günlerde sizlerin ziyaretiniz ile güzel bir gün geçirdim. Amacımız sizlere güvenli bir gelecek sağlamak. Bunun için Türk Polis Teşkilatı olarak tüm gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
Minikler ise polisleri çok sevdiklerini dile getirerek, "Sizlerin özverilerinizin farkındayız. Bizde tüm kalbimizle sizlerin yanındayız. Bizler polislerimizi ve askerlerimizi çok seviyoruz" dediler.
Miniklerin sorularını da cevaplandıran Yalova Emniyet Müdürü Hakan Fındık ziyaretleri ile adeta moral depoladığını da sözlerine eklemeyi ihmal etmedi.

 

Editör: TE Bilişim