Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz, Temizlik İşleri Müdürü Ali Kaplan, Rehabilitasyon Merkezi Veteriner Hekimleri Elif Gümüşalan ve Adem Fikret Karadeniz tarafından karşılanan minik öğrenciler, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde bakım gören ve tedavi alan kedi ve köpekleri ziyaret ederek onlara mama verdi.

Okul Müdürü Mesut Çağlar, daha önce hiçbir barınağı ziyaret etmemiş olan bir ve ikinci sınıf öğrencileriyle, üst sınıflardan ziyarete katılmak isteyen toplam 60 öğrencinin etkinliğe katıldığını belirterek, “Çocuklarımızın evcil hayvanlarımızla erken yaşta tanışması, hayvan sevgisinin aşılanması ve onlara kötü muamele edilmemesi gerektiği düşüncesiyle bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bizleri çok güzel konuk eden Çiftlikköy Belediyemizin tüm yetkililerine teşekkür ediyorum, Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar nezdinde hepsini tebrik ediyorum. Bizim için çok güzel bir ziyaret oldu” diye konuştu. Köpekler ve kediler hakkında bilgiler alan, onlara yiyecek ve su veren minik öğrenciler ise, daha sonra Çiftlikköy Belediyesi tarafından verilen ikramlarla yorgunluklarını giderdi.

 “Öğrencilerimizin ziyaretleri bizleri mutlu ediyor”

Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz, özellikle öğrencilerin barınağı ziyaret etmelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, “Burada bildiğiniz gibi kulübe kapasitesini artırdık ve modernize ettik. Rehabilitasyon merkezimizde hayvanlara kuduz aşısı, kısırlaştırma ve çip uygulaması yapıldığı gibi, yaralanmalara da veteriner hekimlerimiz tarafından bakılıyor. Sokak hayvanlarımıza Çiftlikköy Belediyesi olarak her zaman gereken önemi veriyoruz, vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim