Armutlu Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen üniversiteyi kazanan öğrencilere hediye verilmesi etkinliği bu yıl da gerçekleştirildi. Üniversite kazanan öğrencilerin hediyelerini Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan verdi. 
Armutlu ilçesinde üniversiteyi kazanan öğrenciler geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda ödüllendirildi. Üniversite sınavında başarılı olan öğrenciler için bir tören düzenlendi. Törene Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Armutlu ilçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Tosun ile öğrenciler ve velileri katıldı. Öğrencilere hediyelerinin verilmesi öncesinde söz alan Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, "Sizlerin başarıları ile guru duyuyoruz. Bu yılda çok iyi üniversiteler kazandınız. Gidip eğitiminizi en iyi şekilde tamamlayın ve ülkenize milletinize en iyi şekilde hizmet edin. Biliyorum ki çok heyecanlı ve mutlusunuz. Bizlerde yarınımızın güvencesi olan siz gençlerimizin bu mutluluğunu yürekten paylaşıyoruz" dedi. 
Konuşmanın ardından Laptop, bilgisayar ve tablet gibi hediyeler öğrencilere verildi. Hediyeleri Törene Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Armutlu ilçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Tosun ve okul müdürleri öğrencilere sundu. 
Editör: TE Bilişim