Altınova’da 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları, Altınova Bülent Özyürük Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Duygusal anlar yaşandı

Ozan Ertürk’e Altın İnci Ödülü Ozan Ertürk’e Altın İnci Ödülü

Bülent Özyürük Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde düzenlenen program oldukça duygusal ve renkli görüntülere sahne oldu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda aday öğretmen ve kıdemli öğretmenler adına yapılan konuşmalarla devam etti. Program; oratoryo, slayt gösterisi, şiirlerin okunması ve kısa piyesle son buldu.

Ödüller verildi

Program sonunda; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmen ve öğrenciler arası yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Geniş katılım

Törenlere; Altınova Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, Garnizon Komutan Temsilcisi, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Altınova İlçe Emniyet Müdürü Halis Kürşat Seçer, Altınova İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Fırat Zorlu, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

yalova-altınova-belediye-ogretmenler-gunu-24kasım-kutlama (3)yalova-altınova-belediye-ogretmenler-gunu-24kasım-kutlama (4)yalova-altınova-belediye-ogretmenler-gunu-24kasım-kutlama (2)

Editör: Arda Yavuz