Down sendromlu gençlere yönelik düzenlenen Garsonlu Eğitim Kursu tamamlandı. Engelli gençler diplomalarını Yalova Belediye Başkanı vefa Salman'dan alıp kep attılar. 
Yalova Belediyesi tarafından eski Tekel binasının altında açılacak olan Engelsiz Kafe'de çalıştırılacak olan 12 Down Sendromlu genç için düzenlenen Garsonlu Eğitim Kursu tamamlandı. Kursiyerler için Yalova Belediyesi Çocuk Tiyatrosu'nda bir mezuniyet töreni düzenlendi. Cübbe giyen ve kep takan Down Sendromlu gençler diplomalarını Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'dan aldılar. Mutlulukları gözlerinden okunan gençler mezuniyetlerini ise kep atarak kutladılar. 
Engelli gençlere yönelik geliştirilen her projeyi önemsediğini ve desteklediğini dile getiren Başkan Salman ise, "Engelsiz Kafe Projesini hayata geçirmek için hazırlıklar sürüyor. Bu projede yer alacak olan gençlerimize yönelik Garsonlu Eğitim Kursu'nu da başarıyla tamamladık. Bugün de gençlerimizi mezun ettik. Onların yaşadığı bu mutluluk her şeye değer. Onların mutluluğuna ortak olmaktan ve diplomalarını vermekten büyük gurur duydum" dedi. 
Editör: TE Bilişim