Yalova il ve ilçe okulları arasında düzenlenen Osmangazi Köprüsü temalı 1. Resim yarışmasında dereceye girenlere ödülü Yalova Valisi Tuğba Yılmaz verdi Ödül törenine; Karayolları Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürü Murat Gönenli, Altınova Kaymakamı Zafer Engin, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Ali Gemalmaz, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Otoyol İşletme ve Bakım A.Ş. Perakende İşletmeler Müdürü Hüseyin Bozkurt, Gebze-İzmir Otoyolu İşletme ve Bakım A.Ş ve Asma Köprü Müdürü Fatih Zeybek, İl protokolü,  Öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Program öncesinde Yalova Valisi Tuğba Yılmaz ve beraberinde protokol üyeleri resim yarışmasında dereceye giren eserlerin sergisini gezdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Otoyol İşletme ve Bakım A.Ş. Parekende İşletmeler Müdürü Hüseyin Bozkurt ile Gebze-İzmir Otoyolu İşletme ve Bakım A.Ş ve Asma Köprü Müdürü Fatih Zeybek günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptılar. Ödül töreni Piyale Paşa İlkokulu öğrencilerinin gösterisi ile devam etti. Yalova genelindeki okullar arasında düzenlenen Osmangazi Köprüsü temalı 1. Resim yarışması yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödüllerini Yalova Valisi Tuğba Yılmaz verdi.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler ise şu şekilde sıralandı: İlkokul birincisi Bahçeşehir Koleji 1.sınıf öğrencisi Zeynep Ece Şenol, Ortaokul birincisi Sevim Göğez Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Göksu Ertal, Lise birincisi Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Özlem Nalçacı, İlkokul ikincisi Atatürk Bilim ve Sanat Merkezi 4.sınıf öğrencisi Elif Asya Ganal, Ortaokul İkincisi Orgeneral Selahattin Risalet Demircioğlu Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Elif Bülbül, Lise ikincisi Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencisi Yaren Balcı, İlkokul üçüncüsü 700.yıl Osmangazi İlkokulu 3.sınıf öğrencisi Danielle Elif Bakır, Ortaokul üçüncüsü Şehit Ömer Halis Demir Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Hümeyra Gürçay,- Lise üçüncüsü Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Buse Gülçen

Editör: TE Bilişim