Yalova'da eğitim kalitesinin yükselmesine büyük katkı sağlayacak, çağdaş ve yenilikçi bir okul daha eğitim öğretim hayatına başlıyor.
Eğitimde yeni  bir adım da Özel Yalova Bilge Okullarından geldi. Yalova’daki eğitim kalitesinin arttırılmasında söz sahibi olmak isteyen Özel Yalova Bilge Okulları 14-18 kişilik sınıfları ve uzman kadrosuyla   ilkokul ve ortaokul olarak eğitim  öğretime başladı. TEOG Sınavlarında üst sıralarda olmayı hedefleyen Özel Yalova Bilge Okulları sosyal etkinliklerle öğrencilerin motivasyonunu artıracak çalışmalara  da ağırlık verecek. Eğitimin yeni yüzü olmayı hedefleyen Özel Yalova Bilge Okulları başarıyı hedefleyen kadrosu ve yeni butik okulu ile Adnan Menderes Mahallesi Kaçkar Sokak No.12 (SGK Yanı)adresinde eğitim öğretime başlayacak.
Uluslararası standartlardaki eğitim modelleri, güçlü akademik kadrosu ve teknolojik altyapısıyla ile yeni eğitim döneminde Trabzon'da öğrencileriyle buluşacak okul gerçekleştirilecek olan sınavlarda en üst sıralarda yer almayı da hedefliyor. 

Editör: TE Bilişim