TDP Şube Müdürlüğü tarafından “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı" (ÇOGEP) kapsamındaki, “Polican-Güvenli Gelecek” projesi faaliyetleri devam ediyor.  Bu kapsamda; Yalova'da  bulunan 700. Yıl Osmangazi Ortaokulu ve Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulundaki 7-15 yaş grubu öğrenciler arasında “Çocuk ve Polis” konulu resim ve kompozisyon dallarında yarışma düzenlendi.

Bu yarışmada, kompozisyon dalında; 1'nci 700.Yıl Osmangazi Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Leyla Bayram,  2'nci  700.Yıl Osmangazi Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Setenay Yıldız,  3'ncü;  700.Yıl Osmangazi Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Zeynep Boztepe, oldu

Resim dalında ise 1'nciliği Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulu 3.sınıf öğrencisi Davut Yıldırım, 2'nciliği 700.Yıl Osmangazi Ortaokulu 4. Sınıf öğrencisi Ahmet Onur Kayak,  3'ncülüğü 700.Yıl Osmangazi Ortaokulu 4. Sınıf öğrencisi Muhammed Enes Yar elde etti.

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu yarışmalarda dereceye giren öğrencileri makamında kabul etti.  Başarılı öğrencilere ödülleri,  Vali Selim Cebiroğlu,  İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari, Jandarma Alay Komutanı Alb. Osman Aslan tarafından verildi.

Resim ve kompozisyon dallarında birinci olan öğrencilere Tablet PC, ikinci olan öğrencilere fotoğraf makinesi, üçüncü olan öğrencilere ise MP4 müzik çalar hediye edildi.

Editör: TE Bilişim