Yalova Kaşgarlı Mahmut Ticaret Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, TUBİTAK Bilim Fuarı kapsamında hazırladıkları 25 projeyi görücüye çıkardılar.
Yalova Kaşgarlı Mahmut Ticaret Meslek Lisesi, TUBİTAK Bilim Fuarı şenlikleri kapsamında okul içinde bir şenlik düzenledi. Düzenlenen etkinliğe AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Okul Müdürü Dr. Uğur İnan’ın yanı sıra çok sayıda öğrenci ve velileri de katılım sağladı. Yalova Kaşgarlı Mahmut Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin yaptığı birbirinden güzel hazırladığı projeler göz doldurdu. İl Başkanı Öztabak ve Müdür Şerafettin Turan, öğrencilerin hazırladığı projeleri yakından inceleme fırsatı buldular. Lise öğrencileri kendi alanlarında hazırladıkları projeleri gün boyu okullarında sergileme fırsatı buldular.
25 proje sergilendi..
Öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı 25 proje görücüye çıktı. En dikkat çekici proje ise Yalova’da söylenen manilerin bir kitap haline getirilmesi oldu. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Tülay Gökhan öncülüğünde hazırlanan ‘Yalova’da Söylenen Maniler’ adlı kitap, ziyaretçiler tarafından da ilgiyle dinlendi. 
Editör: TE Bilişim