Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Yalova Üniversitesi Rektör vekilliği görevine atanan Prof. Dr. Güler Alkan'ı makamında ziyaret etti. Alkan Yalova Üniversitesinde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.
Yalova Üniversitesi Rektör vekilliği görevine atanan Prof. Dr. Güler Alkan, Yalova Valisi Tuğba Yılmaz'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Rektör vekili Alkan'ı makamında kabul eden Yalova Valisi Yılmaz, rektör vekiline görevinde başarılar diledi. Yalova Üniversitesinin, ilin gelişiminde oynadığı rol ve taşıdığı öneme değinen Vali Yılmaz, üniversitenin kampüsleşme çalışmalarının hızla devam etmesinden de memnuniyet duyduğunu vurguladı.
Yalova Üniversitesi Rektör vekili Prof. Dr. Güler Alkan ise, "Yalova Üniversitesi gibi genç ve dinamik bir üniversitede görev yapacak olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Üniversite hızla gelişen ve öğrenci sayısı artan bir kurum. Kampüsleşme çalışmalarının daha hızlanması için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.
Yalova Valisi Tuğba Yılmaz ve Yalova Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Güler Alkan ise daha sonra bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundular. 

Editör: TE Bilişim