Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada " “24 Derslikli Lise Binası Yapım İşi” için tamamlanan takım projeler üzerinden Müdürlüğümüz teknik personelleri tarafından ihaleye esas yaklaşık maliyet dosyası hazırlanmış olup, ilgili kuruma gönderilmiştir. 2018 yılı için yapılması planlanan diğer yatırım projelerinin hazırlıkları ise devam etmektedir" denildi.

Öte yandan Yalova İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel'de yaptığı açıklamada " 2018 yılı programımızda Safran Köyü’nde 104 bin m2’lik alana yeni muhtarlık binası ve umumi tuvaleti inşa ettik. Bu binanın ihale aşaması tamamlandı. Binanın içerisinde 32 bin m2 alanda muhtarlık odası, 19 m2 alanda teras, bay-bayan ve engelli olmak üzere de birer tuvalet bulunuyor" dedi

Demirel" İhale işlemlerinin ardından muhtarlık binası Safran Köyü’nün hizmetine sunulacak. İl Genel Meclisi’nin bu yılki bütçesi 38 milyon 700 bin TL. Kasada para bekletme dönemi tarih oldu. Paralar artık halka hizmet için harcanıyor. İşlere hız verdikçe de bereketi artıyor. Bereket arttıkça da bütçe artıyor, biz de hizmet üretiyoruz. Bizde para kasada beklemez. Para hizmet olarak halka sunulur” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim