Yalova Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar’ı makamında ziyaret eden Yalova Üniversitesi Genel Sekreteri Adem Taşcı, öncelikle Umre ziyaretinden gelen Acar’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Yalova Bahçeşehir Koleji ‘nin akademik ve sportif başarılarını yakından takip ettiğine değinen Taşcı, 2014 TEOG-1 sınavında 9 Türkiye Birinciliği ve Masa Tenisi Türkiye Şampiyonluğu ile Yalova’nın adını Türkiye’ye duyuran Acar’ı tebrik etti.

Acar ise, Yalova Üniversitesi Genel Sekreteri Adem Taşcı’ya ziyareti için teşekkür ederken, “Yalova Bahçeşehir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi olarak; tek hedefimiz;"Kaliteli İnsan" olmayı başaran, geleceğine sahip çıkan, ülkesinin yararını gözeten öğrenciler yetiştirmektir. Eğitim temelde, üretici ve çocuğa özgüven kazandıracak nitelikte olmalıdır. Hepsinden önemlisi, hayatının seçimini kazanacak şekilde, yaşamı sorgulamayı ve bundan sonuç çıkararak hayatına anlam katmayı kazandırmalıdır. Bu temel düşünce ile öğrencilerimizi yetiştirirken başarılı olmaları için her konuda yanı başlarındayız” dedi.

Yalova’nın eğitimde bir marka olduğunun altını çizen Acar, Yalova Üniversitesi’nin ihtiyacı olan kampüs binasının hızla bitirilmesinin, Yalova’ya eğitimde ciddi bir ivme kazandıracağı görüşünü, Yalova Üniversitesi Genel Sekreteri Adem Taşcı ile paylaştı.

 

 

Editör: TE Bilişim