Hayırsever vatandaşlarımız  Sevgi Gümüşdere– Emrullah Gümüşdere’nin katkılarıyla yapılan Yenimahalle Gümüşdere Ortaokulu’nun açılış programında, Milletvekili Temel Coşkun, Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban, Termal Kaymakamı Selami Işık, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, İl Jandarma Komutanı J.Albay Osman Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, İl Protokolü, Siyasi Parti Temsilcileri ve Yenimahalle köy halkı hazır bulundular.

565.877 TL maliyetle, 5 ayda  tamamlanan  Ortaokul’un 300.000 TL’lik kısmı Sevgi Gümüşdere– Emrullah Gümüşdere isimli hayırsever vatandaşlarımızca karşılandı.

Valimiz Selim Cebiroğlu, hayırsever vatandaşlarımız Sevgi Gümüşdere ve  Emrullah Gümüşdere’ye teşekkür ederek başladığı konuşmasında “ Gönülleri o kadar geniş ki bazılarının, ellerinde bulunan paralarını en güzele, en doğruya vakfediyorlar. İşte böyle  gönüllerin sahiplerinin elleri, hatta ayaklarının altı öpülür. Onların ter kokusu mis kokusudur. Çünkü hayra hizmet etmek, hakka hizmet etmektir. İnsanlığa hizmet etmek, hakka hizmet etmektir. Yavrularımıza, sabilere  hizmet etmek, hakka hizmet etmektir. Hele hele ilk ulvi söz “oku” ise , okula, öğrenmeye ,bilime, ilime hizmet etmek insanlığa hizmet etmektir.Sayın Emrullah abimize  ve saygıdeğer Sevgi hanımefendiye, bu düşünceyi fiiliyata soktukları için minnettarız.Bu eseri sizler yaptınız bize teslim ettiniz. Biz de bu emanete en güzel şekilde bakacağız. Sizlere şükranlarımı sunuyorum” dedi.                                             

                                  

Editör: TE Bilişim