Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ilk olarak meslektaşlarını ziyaret eden Yalova Milli Eğitim Müdürü çiçek sunarak Öğretmenler Günü’nü kutladı. İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Aydın, Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Selahattin Altun ile birlikte Ömer Halis Demir Ortaokulu’nda

Öğretmenlerle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Projeler konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini isteyen İl Müdürü Ali Tosun, “Öğretmenler ve öğrencilerimize artı değerler katacak projeleri önemsiyoruz. Sosyal, kültürel, bilimsel ve sporsal alanlarda yapılan projeler öğrencilerimize yeni kapılar aralayacaktır. Projelere başvurular noktasında gerekli çalışmaları yapmanızı istiyorum. Çünkü artık geleceğimiz dijital çağdır. Bu çağa ayak uydurmak bizim görevimizdir” şeklinde konuştu.

Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk’un sözlerine atıfta bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, “Sayın Bakanımızın da dediği gibi eğitim sistemimizin başarısı öğretmenlerimizin omuzlarında yükselecek. Çocukların gelişimi siz öğretmenlerin gelişimiyle mümkün olacak. Köklü medeniyetimizden gelen birikimle işimizi aşkla, layıkıyla ve mutluluk içinde yapmalıyız. İltifat beklemeden marifete talip olmak için hayaller kurmalıyız. Bu düşüncelerle sevgi, emek ve özveri ile yeni nesillere yol gösteren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Çelik’e Geçmiş Olsun Ziyareti

İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet AYDIN ve Ömer Halisdemir Ortaokulu Müdür Vekili Ömer Şudaşdemir 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tedavisi devam etmekte olan Ömer Halisdemir Ortaokulu Okul Müdürü Sedat Çelik’i evinde ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Okul Müdürü Sedat Çelik, “Bir öğretmen olarak bugün hatırlanmak ve ziyaret edilmek kadar güzel bir duygu yoktur. Gerçekleşen bu ziyaretten dolayı çok mutlu oldum. Tüm eğitimcilerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü de en içten dileklerimle kutluyorum” diyerek Müdürümüze teşekkür etti.

Müdürümüz, kendisine geçmiş olsun dileğinde bulunup acil şifalar dileyerek Öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğretmenlik mesleğinin hiç bir maddi değerle ölçülemeyecek kadar kıymetli, özveriyle yapılması gereken bir meslek olduğunu ifade eden Müdürümüz Ali Tosun günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Emekli öğretmenler de unutulmadı

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Çibir 61 yaşındaki emekli öğretmen Hayrettin Çelik’i öğretmenler günü nedeniyle evinde ziyaret etti. Tosun ziyaretinde emekli öğretmen için, “Eğitim hayatınız boyunca çocukların geleceğine ışık oldunuz. Sizin şahsınızda tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü bir kez daha kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Tosun’a sürpriz Öğretmenler Günü kutlaması

Yalova Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun en mutlu Öğretmenler Günü’nü yaşadı. Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulu öğrencileri Tosun için sürpriz bir Öğretmenler Günü kutlaması gerçekleştirdiler.
Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulu yönetici, öğretmen ve öğrencileri İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun’ a 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sürpriz bir etkinlik düzenledi. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, öğrencilerin bu güzel jesti karşısında çok mutlu olduğunu ifade ederek, 16 yılı aşan meslek yaşamında her zaman kendisini göreve başladığı ilk günkü gibi heyecanlı bir öğretmen olarak gördüğünü belirtti. Öğretmenlik mesleğin dünyanın en saygın ve maneviyatı en yüksek meslek olduğunu dile getiren Müdür Ali Tosun, geleceğin nesillerini yetiştiren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler günü tebrik etti.

Editör: TE Bilişim