Mektebim okullarının M-Lead ( Yönetim-Liderlik, Girişimcilik ve Gelişim ) eğitim modeli kapsamında kariyer günleri çalışmasının 1. etabı olan fuarın açılışını Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ile birlikte Kampüs Müdürü Gülsün Seda Çakar, Ortaokul-Lise Müdürü İbrahim Küçükbay ve İlkokul Müdürü Ebru Yılmaz gerçekleştirdi.  Standların her birini ziyaret eden Mehmet Şahin katılımcılara ve organizasyonu düzenleyen Mektebim Okulları yöneticilerine teşekkür ederek bölgemizin eğitimle ilgili bu tip çalışmalara çok ihtiyacı olduğunu ifade etti. Bundan sonraki çalışmalara belediye olarak destek vereceklerini belirtti.

Öğrenci ve velilerin yoğun katılımıyla devam eden fuarda ziyaretçiler, üniversiteler, meslekler kariyer ve gelecek planlaması, girişimcilik hakkında ayrıntılı bilgi alıp, eğitim danışmanı Serkan Duru tarafından verilen, sınav kaygısı/ motivasyon, üniversite tercihi konulu seminere katıldılar.

Katılımcılara Mektebim Okulları Yalova Kampüs Müdürü Gülsün Seda Çakar tarafından sertifika taktim edilmesiyle sona erdi.

Editör: TE Bilişim