Halep’e Destek Kampanyası’na destek veren Yalova Üniversitesi öğrencileri, ‘Bekletme Paylaş’ Projesi kapsamında topladıkları 450 koli yardım malzemesini yola çıkarmak üzere hazır hale getirdi.
Yalova Ünivresitesi  Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Öğrenci Konsey Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Bekletme Paylaş’ projesi kapsamında gerçekleştirilen kampanyada toplanan ihtiyaç malzemeleri 67 öğrenci kulübünün temsilcilerinin de katılımı ile paketlendi. Yalova Üniversitesi yaptığı açıklamada, “Halep'e yardım kampanyasına destek veren tüm personelimize,öğrencilerimize, öğrenci kulüplerimize ve Yalova halkına teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.
Kampanya ile ilgili olarak Yalova Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, “Yalova genelinde kullanılabilecek derecede giyim, battaniye, ilaç, ayakkabı ve gıda malzemeleri toplandı. Toplanan yardım malzemeleri Yalova Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda 67 öğrenci kulübümüzün temsilcilerinin katılımıyla özenle paketlenerek ihtiyaç sahiplerine gönderilmeye hazır hale getirildi. Hazırlanan 450 koli yardım paketi en kısa zamanda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır” denildi.

Editör: TE Bilişim