Akkök Holding, faaliyet gösterdiği bölgelerde sosyal ve kültürel hayatın gelişmesine katkıda bulunma stratejisi doğrultusunda Yalova’daki çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Bugüne kadar eğitim alanında birçok projeye imza atan Holding, Yalova Üniversitesi Rektörlük Binası’nın hayata geçirilmesi için tüm grup şirketleriyle birlikte 10 milyon TL tutarında bağışta bulundu.

 İstanbul’da 05 Ağustos Salı günü gerçekleşen bağış protokolü imza törenine Yalova Valisi Esengül Civelek, Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök, Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet C. Dördüncü, Akkök Holding İcra Kurulu Üyesi Raif Ali Dinçkök ve Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu katıldı.

 Akkök Holding, “Geleceğe Yatırım Yapıyoruz” mottosuyla eğitim alanında yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Holding, tüm grup şirketleriyle birlikte Yalova Üniversitesi’nin Rektörlük Binası’nın yapımı için 10 milyon TL bağışta bulundu. Üç yılda tamamlanması planlanan bina, Akkök Holding kurucusu Raif Dinçkök’ün adını taşıyacak. Bu bağış ile birlikte Akkök Holding’in 10 yılda yaptığı toplam bağış miktarı 42 milyon 200 bin TL oldu.  

 

Editör: TE Bilişim