MARKA ve KOSGEB işbirliğiyle ücretsiz olarak gerçekleştirilen ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ Yalova’da İl Özel İdare Toplantı Salonu’nda eğitmen Selami Özcan ve Altınova’da Vakıfbank İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda eğitmen Coşkun Cengiz gözetiminde düzenlenmeye başladı. Yalova’da 24 Nisan ve Altınova’da 25 Nisan’da Showbahis başlayan ve toplamda 60 saat olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri Mayıs ayının ikinci haftasına kadar devam edecek.

Eğitim kapsamında bugüne kadar verilen derslerde; iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri, iş planı kavramı ve öğeleri, iş planının yazılması ve sunumunda dikkat edilecek hususlar gibi konular işlendi. Eğitimi en az %80 katılım sağlayarak tamamlayan girişimci adayları 30 Bin TL’ye kadar hibe ve 70 Bin TL’ye kadar faizsiz kredi desteğinden oluşan ‘Yeni Girişimci Desteği’ için KOSGEB’e başvuru hakkı kazanacak.

Altınova’da gerçekleştirilen eğitiminin ilk gününe katılım sağlayan Altınova Kaymakamı Gürkan Polat, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve KOSGEB temsilcilerine teşekkür ederken girişimcilere başarılar diledi.

 

Editör: TE Bilişim