ABİDE 2024 Araştırması Hazırlıkları Devam Ediyor ABİDE 2024 Araştırması Hazırlıkları Devam Ediyor

Koru Beldesinde bir hayırsever tarafından yaptırılan 2 derslikli anaokulu düzenlenen törenle açıldı. Anaokulu 32 öğrenciye eğitim verecek.
Koru beldesinde "Eğitime Yüzde 100 Destek" kampanyası kapsamında hayırsever Kamile Başkan, vefat eden eşi Muhsin Başkan adına anaokulu yaptırdı. Koruköy İlkokulunun bahçesinde yaptırılan 2 derslikli anaokulunda 32 öğrenci eğitim görecek. Başkan, ana sınıfının açılış töreninde yaptığı konuşmada, 2014 yılında vefat eden eşi Muhsin Başkan ile çok güzel günler geçirdiğini söyledi. Çiçek bahçesinde çiçekçilik yaparak geçimlerini sağladıklarını anlatan Başkan, şöyle konuştu, "Hiç çocuğum olmadı ve eşim de bana hiç bu konuda bir şey demedi. Onun için ben de ona bunu feda ettim. Birlikte kazandık, çalıştığımız paraları biriktirdik, ben de bu okulumuzu çocuklarımız için yaptırmak istedim. Çocukları çok seviyorum. Bu okuldan çıkan ana sınıfı öğrencilerimizi ileride büyük bir insan olarak görmek beni mutlu edecek."

Törende Yalova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü halk oyunları ekibi tarafından dans gösterisi yapıldı.Gösterilerin ardından Çınarcık Kaymakam Vekili Osman Çelikkol, hayırsever Kamile Başkan'a plaket verdi.
Ardından anaokulunun açılış kurdelesi Kaymakam Vekili Çelikkol, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ve Kamile Başkan tarafından kesildi

Editör: TE Bilişim