Lise öğrencilerinin Gazipaşa Caddesi’nde okul marşı eşliğinde Kent Meydanı’na kadar yürümesinin ardından Atatürk Anıtı’na Yalova Anadolu Lisesi çelengi konuldu. Okul Müzik Öğretmeni Hüsniye Doğan’ın eşliğinde saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrenciler mezuniyet töreni için Barış Manço Anfi Tiyatrosu’na geçti.

2011-2012 eğitim öğretim yılında mezun olan 373 öğrenci düzenlenen gecenin sonunda kep atarak mezuniyet sevincini yaşadı.

Anfi tiyatrodaki programa Yalova Lisesi Eğitim Vakfı Başkanı Aziz Deniz, Okul Müdürü Rıdvan Acar, AKP İl Başkanı Mustafa Pehlivan gibi isimlerin yanı sıra veli ve öğrenciler katıldı. Okul Birincisi İrem Ünesir Takdir Belgesi ve diplomasını Okul Müdürü Rıdvan Acar’dan alırken Okul 1.si İrem Ünesir de yaş kütüğüne ‘devre mezuniyet çivisi’ni çaktı.  

Yalova Anadolu Lisesi ‘Afilli müzik orkestrası’ grubunun şarkıları geceye ayrı bir renk kattı. Mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından keplerini havaya atan öğrenciler, mezuniyet sevincini doyasıya yaşadı.


Editör: TE Bilişim