Yalova Doğa Okulları yaz kampı 1. dönem öğrencileri,  öğretmenleri eşliğinde Yalova At Çiftliğinde sportif ve eğlenceli anlar yaşadılar. Doğa konseptli eğitim modeli ile yaz kampı öğrencileri doyasıya ata binerek onları yakından tanıma fırsatı buldular. 
Yalova Doğa Okulları yaz kampı 1. dönem öğrencileri Yalova At Çiftliğini ziyaret etti. Atlara binerek turlar atan öğrenciler dengelerini ve özgüvenlerini pekiştirdiler. Yorgunluklarını keyifli sohbetler eşliğinde hep birlikte yemek yiyerek atan öğrenciler doğa yaz kampını çok sevdiler. Öğle yemeklerinin ardından doğa yaz okulu öğretmenleri ve takım liderleri ile öğrenciler;  halat çekme, badminton, futbol, çuval yarışı ve voleybol oyunlarıyla bol eğlenceyi sağlık ve mutlulukla yaşadılar.
Doğa yaz okulu yetkilileri ise,  "İngilizce, buz pateni, yüzme, tenis, futbol, basketbol, kids athletics, survivor, görsel sanatlar, sinema etkinlikleri, drama gibi branşların yanında sürpriz piknik ve geziler ile öğrencilerimiz  çok mutlu oluyorlar.  Ayrıca ikinci dönem yaz okulu kurs kayıtlarımız da dolmak üzere" dediler. 
Editör: TE Bilişim