YTSO'nun eğitim yardımları sürüyor. Bu kapsamda yaklaşan kış ayları nedeniyle 617 öğrenciye mont dağıtımı gerçekleştirildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan YTSO Başkanı Tahsin Becan, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteği ve Odamız aracılığı ile İlimiz Merkez, Altınova, Armutlu, Çınarcık, Çiftlikköy, Termal ilçelerimiz ve köy okullarımız olmak üzere toplam 46 okulumuzda ilköğretimde okuyan 617 öğrenciye mont hediye edilmiştir.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak toplumsal sorumluluklarımızın bilinci içinde, ilköğretimde okuyan öğrencilerimize ayni yardımlar yapılmasını sağlayarak, Üniversite öğrencilerimize ise karşılıksız burs vererek eğitime destek olma çalışmalarımız devam ediyor. 

Toplumumuzdan aldığımız gücü, Yalova’nın gelişimi ve gelecek nesiller için sarf ettiğimiz için başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimize teşekkür eder, eğitim hayatları süresince tüm öğrencilerimize başarılar dilerim" dedi. 

Editör: TE Bilişim